Niedzielny obiad

Niedziela, od 1200 do 1600

Zakąski
do wyboru:

  • Krem z dyni z korzennymi przyprawami i wiejskim twarożkiem

  • Marynowana troć z kwaśną śmietaną

  • Metka z sezonowanej wołowiny dymką i żytnim tostem

Dania główne
do wyboru:

  • Krokiet z dorsza na ziemniaczanym purée i sałatce z pomidorów

  • Schab ze śliwką pieczony w majeranku podany z sosem miodowym, ziemniakami po polsku i sałatce z ziół

  • Burger z domowym sosem tatarskim, boczkiem, sałatką szwedzką, serem i frytkami

  • Dla dzieci: Spaghetti z sosem bolońskim

Deser

  • Ciasto z wiśniową konfiturą i bitą śmietanką

EdRed

Aby obiad smakował lepiej do każdego zestawu dodajemy małe piwo, kieliszek wina domu lub orzeźwiającą lemoniadę.

EdRed

Cena:
37 zł - dorośli
19 zł - dzieci