Niedzielny obiad

Niedziela, od 1300 do 2000

Zakąski
do wyboru:

  • Terrina wiejska z boczniakami
    Country style terrine with oyster mushrooms

  • Forszmak lubelski
    „Forszmak” meat soup from Lublin

  • Pasztet z suma na sosie ravigote
    Catfish pate on ravigote sauce

Dania główne
do wyboru:

  • Eskalopki z dorsza z pieczarkami
    Cod escalope with mushrooms

  • Udko kacze confit z duszonymi jabłkami i kopytkami
    Duck leg confit with apple stew and dumplings

  • Ozorek wieprzowy pod sosem chrzanowo musztardowym
    Pork tongue topped with horseradish and mustard sauce

  • Dla dzieci:
    Kopytka z sosem bolońskim
    For children: Gnocci Bolognese

Deser

  • Ekler z kremem waniliowym
    Eclair with vanilla cream

EdRed

Aby obiad smakował lepiej do każdego zestawu dodajemy małe piwo, kieliszek wina domu lub orzeźwiającą lemoniadę.

EdRed

Cena:
37 zł - dorośli
19 zł - dzieci