EdRed

Serwuje rarytasy

WarSZTATY fOOD&WINE

Kolacja degustacyjna:

WarSZTATY fOOD&WINE

PAiringu

Sztuka doboru wina do serwowanych dań nie ma dla nas żadnych tajemnic. Co więcej, jesteśmy gotowi podzielić się z Wami naszą wiedzą. Zapraszamy na warsztaty z food & wine pairingu, na których nasi mistrzowie Adam Chrząstowski i Adam Pawłowski wprowadzą Was w tajniki komponowania idealnych duetów.

24.10 , godz. 18:00

Menu

  • Amuse bouche

    Udko perliczki z miodowa gruszką

    Hibernal, Winnica Turnau, Baniewice, Polska, 2015
  • Zakąska zimna

    Pasztet wiejski z cielęciny

    Baron de Ley Rosado Lagrima Rose 2016
  • Tatar z polędwicy wołowej na żytnim toście

    Pinot Noir, Kim Crawford, Marlborough, New Zealand, 2014
220 zł/os.

Zarezerwuj stolik

WarSZTATY fOOD&WINE
COFNIJ