EdRed

 

Distillers Limited Workshop: Whisky & food pairing

Distillers Limited Workshop: Whisky & food pairing

Ed Red wraz z Centrum Wina zaprasza na cykl wyjątkowych kolacji połączonych z degustacją znakomitych win oraz mocnych alkoholi. Kolacje będą prowadzone przez ekspertów, którzy opowiedzą o sztuce łączenia potraw z winami oraz whisky. Zaserwujemy Edowe dania podkręcone trunkami rozpieszczającymi zmysły. Pyszne jedzenie, fachowy pairing – edukacja! Wybierz termin i przekrocz bramę ogrodów rozkoszy podniebienia! Liczba miejsc ograniczona!

24 czerwca 2019 od 18:00

Menu

  • Tatar z polskiego rostbefu sezonowanego w łoju na grzance zapiekanej z serem bursztyn i majonezem homarowym
    ANTIQUARY 12YO BLENDED SCOTCH WHISKY
  • Kaszanka w cieście filo z karmelizowanym jabłkiem i oliwą majerankową
    CU BOCAN SINGLE MALT SCOTCH WHISKY
  • Żeberko wieprzowe w śliwkowym sosie BBQ z grillowaną kapustą i frytkami z batatów
    KOVAL BOURBON
  • TULLIBARDINE SINGLE MALT SCOTCH WHISKY BURGUNDY CASK FINISH 228 43%
  • THE WHISTLER IRISH WHISKEY 7 YO THE BLUE NOTE SINGLE MALT
69 PLN

Zarezerwuj stolik już teraz

START