EdRed

zaprasza na

Kolację sywestrową

Fajerwerki smaku

Fajerwerki smaku

31 Grudnia 2018 od godziny 19:00

Fajerwerki smaku

Wieczorem 31 grudnia restauracja Ed Red w Hali Mirowskiej
ugości Was wyjątkowym menu specjalnie przygotowanym na święto pożegnania
starego i powitania Nowego Roku. Uczta „Fajerwerki smaku” to kulinarna
petarda, którą osobiście odpali nasz szef kuchni – Adam Chrząstowski.

O uroczyste toasty zadba nasz ulubiony Master Sommelier Adam Pawłowski, który do każdego z 6 dań przygotował wybór wyjątkowych alkoholi. Zadbamy by ten wieczór był pięknym i smacznym początkiem nadchodzącego 2019 roku!

Menu

  • Amuse bouche

    Pralina z gęsiej wątroby z malinowym żelem

    Ponte Prosecco, Extra Dry, Treviso, Italy, NV
  • Zakąska zimna

    Rilette z wędzonego pstrąga z własną ikrą, olejem porowym i crème fraiche

    Młody Ziemniak, Polmos Siedlce, 2017
  • Zakąska gorąca

    Farszynka z kaszanką i grasicą na grzybowym consomme

    J.A Baczewski Vodka Monopolowa
  • Ryba

    Sandacz na rakowym bisque

    ‘’Mandolas” Furmint Dry, Oremus, Tokaji, Hungary, 2016
  • Danie główne

    Comber jagnięcy z sosem prowansalskim i warzywnym kulebiakiem

    Rioja Reserva, Baron de Ley, Spain, 2013
  • Deser

    Mus z pasternaku z lodami miodowymi i piernikiem

    J.A Baczewski Morelówka

195 ZŁ SAMA KOLACJA / 295 ZŁ KOLACJA Z DOBOREM ALKOHOLI

Zarezerwuj stolik

START